Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Λίστα σημαντικότερη της Λαγκάρτ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΛΙΣΤΑ 174 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ.


aggelis Moraitis
πριν μια βδομάδα ο Αντωνάκης στον κόλιταρι του Γιούνκερ !.....ίσως καταλάβεις γιατί τρέχουν όλοι στα σουπερ μάρκετ ! Ίσως καταλάβεις γιατί δεν πέφτουν οι τιμες τοσα χρόνια ακόμα και στα ΝΤΟΠΙΑ προϊόντα με μεγάλη διαφορά στις τιμές με το εξωτερικό ! Ίσως καταλάβεις πέρα απο εγωισμους οτι πρεπει να κανεις την διαφορά αν ήθελαν να σε σώσουν θα το είχαν κάνει ....σου δίνεται ή ευκαιρία να τους κουνας εσύ το δάχτυλο !!! Σε εκμεταλεύτηκε 5 χρόνια τώρα πες μια φορά όχι ...! Αλλά πες το ! TΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΗΣ !!
Αυτή η λίστα είναι σημαντικότερη της Λαγκάρτ. Ζητούν απαντήσεις όλοι: εαν δηλαδή οι πολιτικοί μας νομίμως ή όχι ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ και πότε, εάν τα επαναπάτρισαν και πότε, αλλά και εάν τα επιτόκια στην Ελλάδα ήταν μικρότερα σε σχέση με τα έξω ή όχι και κατά πόσο.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΛΙΣΤΑ 174 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ

OXI OXI OXI


AGORA Yorgos Avgeropoulos NEW VOD RELEASE! WATCH AGORA ON VIDEO ON DEMAND !

Η Αγορά (Αγορά) ήταν μια κεντρική περιοχή στην Αρχαία Ελλάδα πόλεων-κρατών. Ήταν ένας τόπος συγκέντρωσης, η συναρμολόγηση των ενεργών πολιτών, και στο κέντρο της πόλης για τις πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές, καλλιτεχνικές και πνευματική ζωή. Ήταν η καρδιά της δημοκρατίας. Στην σύγχρονη Ελλάδα, η λέξη Αγορά έχει χάσει την αρχική της έννοια και έχει έρθει για να υποδηλώσει αποκλειστικά τον τόπο και την πράξη των εμπορικών συναλλαγών. Είναι μια κυρίαρχη λέξη στην πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες, καθώς η χώρα περνά μια οικονομική δίνη που καταβροχθίζει ανθρώπινες ζωές στο

Deutsch Jeder 70 Jahren SIE GETÖTET SOULS unschuldige Zivilisten gleich zu machen TODAY! ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΧΙ !